Home Ukraine Україна — українською Окупанти 17 разів за добу порушили режим припинення вогню, втрат немає

Окупанти 17 разів за добу порушили режим припинення вогню, втрат немає

367
0
SHARE

Збройні формування Російської Федерації за минулу добу 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.”Ворог обстріляв наші позиції використовуючи заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю”, – повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.
Збройні формування Російської Федерації за минулу добу 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.
“Ворог обстріляв наші позиції використовуючи заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм,120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю”, – повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.
Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії українські воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби та змусили противника припинити свою злочинну активність.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», по захисниках Луганського ворог 5 разів відкривав вогонь, щораз змінюючи калібр на все більший – артилерійські системи 152-го та 122-го калібру,120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Continue reading...