Home Ukraine Україна — українською Учасники переговорів щодо війни РФ проти України могли бути отруєні хімречовиною, зокрема...

Учасники переговорів щодо війни РФ проти України могли бути отруєні хімречовиною, зокрема Абрамович – ЗМІ

148
0
SHARE

Журналісти видання Wall Street Journal та розслідувачі групи Bellingcat та The Insider стверджують, що на переговорах української та російської делегацій щодо війни РФ проти Уркїни в ніч з 3-го на 4 березня у Білорусі троє учасників мали симптоми отруєння хімічною речовиною.
За даними джерел…

Журналісти видання Wall Street Journal та розслідувачі групи Bellingcat та The Insider стверджують, що на переговорах української та російської делегацій щодо війни РФ проти Уркїни в ніч з 3-го на 4 березня у Білорусі троє учасників мали симптоми отруєння хімічною речовиною. За даними джерел WSJ, отруєння було організоване Москвою з метою зірвати переговори. Джерела допускають отруєння хімічною або біологічною речовиною або за допомогою електромагнітного випромінювання. За даними The Insider, метою Кремля був не сам зрив переговорів, а атака на Романа Абрамовича, два інші учасники постраждали лише тому, що після переговорів ночували з ним в одному помешканні, вказує видання.

Continue reading...