Home Ukraine Україна — українською Українська авіація завдала 18 ударів по місцях зосередження російських військових – Генштаб

Українська авіація завдала 18 ударів по місцях зосередження російських військових – Генштаб

134
0
SHARE

20 січня Сили оборони України відбили атаки противника в районах 12 населених пунктів Донецької і Луганської областей
Авіація Сил оборони України впродовж минулої доби завдала 18 ударів по районах зосередження російських військових та чотири удари по позиціях їхніх зенітно-ракетних комплексів, повідомляє зранку 21 січня Генштаб ЗСУ.
«Також наші захисники збили два розвідувальні БпЛА «Орлан-10» та «Мерлін-ВР.» Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління та два райони зосередження і склад боєприпасів окупантів», – ідеться в повідомленні.
20 січня Сили оборони України відбили атаки противника в районах 12 населених пунктів Донецької і Луганської областей, інформують у Генштабі.
«Протягом доби противник завдав сім ракетних (три з яких по містах Краматорськ і Гуляйполе) та 15 авіаційних ударів. Також здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі Нікополя», – повідомляють українські військові.
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі.

Continue reading...