Home Ukraine Україна — українською У Києві 1 березня відкривається офіс Організації економічного співробітництва

У Києві 1 березня відкривається офіс Організації економічного співробітництва

152
0
SHARE

Організація економічного співробітництва та розвитку відкриє офіс у Києві 1 березня 2023. Чим займатиметься офіційний офіс ОЕСР у Києві – читайте в матеріалі Фактів ICTV
У середу, 1 березня, в Києві почне працювати офіційний офіс Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).
Про це оголосив прем’єр України Денис Шмигаль за підсумками переговорів з генеральним секретарем ОЕСР Матіасом Корманном у Києві.
За словами Шмигаля, офіс ОЕСР дозволить координувати зусилля з відбудови України.
– Офіс дасть змогу координувати нашу спільну роботу в сфері відбудови України, одночасно покращуючи реалізацію інструментів, стандартів і рекомендацій ОЕСР в Україні, які допоможуть стати повноцінним членом організації, – наголосив очільник уряду.
Шмигаль уточнив, що Україна та ОЕСР разом досягли результатів у сферах: антикорупційної реформи, інвестицій, вдосконалення податкової системи, “зеленої” економіки, підприємництва, корпоративного та державного управління, освіти, децентралізації та енергетики.
Під час зустрічі Шмигаль та Корманн також обговорили спільну роботу в межах мультидонорської координаційної платформи для допомоги Україні.

Continue reading...