Home Ukraine Україна — українською Нічна атака дронами: на Київщині загинуло троє осіб (онлайн) – DW –...

Нічна атака дронами: на Київщині загинуло троє осіб (онлайн) – DW – 22.03.2023

104
0
SHARE

Внаслідок нічного удару російськими дронами у Київській області пошкоджено цивільний об’єкт, є жертви. Новини дня.
Війна Росії проти України – новини середи, 22 березня (оновлюється).
++08.54++
У Хмельницькій області влучень на території не зафіксовано, ППО знищила всі “Шахеди”, повідомила пресслужба ОВА. “Влучань на території області під час повітряної тривоги вночі не зафіксовано. ППО результативно спрацювала по ворожому об’єкту!”, – сказано в повідомленні.
++08.38++
У Київській області внаслідок нічної атаки дронами противника загинуло троє людей, ще 7 поранено, пошкоджено цивільний об’єкт, повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації. “Унаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об’єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Інформація уточнюється”, – ідеться в повідомленні.
++08.35++
Унаслідок нічної атаки російських окупантів дронами в Житомирській області пошкоджено один із об’єктів інфраструктури, повідомив голова ОВА Віталій Бунечко. “Сьогодні вночі під час атаки дронів три безпілотники ворога були збиті підрозділами протиповітряної оборони. Пошкодження отримав один із об’єктів інфраструктури області”, – написав він у Telegram. За його словами, жертв і постраждалих унаслідок ворожої атаки немає. Білий дім: Китай не підходить на роль “неупередженого посередника”
++08.21++
Китай не підходить на роль “неупередженого посередника” у врегулюванні воєнного конфлікту між Москвою і Києвом, заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки при Білому домі Джон Кірбі. Він зазначив, що Китай досі не засудив воєнну агресію Росії проти України і продовжує купувати російську нафту.

Continue reading...