Home Ukraine Україна — українською "Бавовна" в Криму та великі втрати в окупантів на Запоріжжі: головне зі...

"Бавовна" в Криму та великі втрати в окупантів на Запоріжжі: головне зі зведення Генштабу ЗСУ

119
0
SHARE

ЗСУ продовжують наступальні операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямку та завдали потужного удару по штабу командування ЧФ РФ в тимчасово окупованому Севастополі
На п’ятсот сімдесят сьому добу широкомасштабної збройної агресії РФ проти України ЗСУ продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямку. Сили оборони завдали потужного удару по штабу командування чорноморського флоту РФ в тимчасово окупованому Севастополі.
Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.
Повідомляється, що минулої доби РФ атакувала Україну 6 ударними БПЛА типу “Shahed-136/131”, з яких 2 знищено засобами протиповітряної оборони України. Окрім цього, від ракетної атаки на місто Кременчук постраждало понад 30 людей, серед яких троє дітей. Також, через ракетний удар постраждали й жителі Юрківки Запорізької області. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.
Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.
За минулу добу відбулося понад 30 бойових зіткнень. Ворог завдав 5 ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях українських військ, так і по цивільних об’єктах держави.

Continue reading...