Home Ukraine Україна — українською "Стрибали по обличчю і зняли куртку": дружина розповіла подробиці побиття військового з...

"Стрибали по обличчю і зняли куртку": дружина розповіла подробиці побиття військового з Одещини

194
0
SHARE

У Чорноморську Одеської області група чоловіків побила військового. Що відомо про нападників. Читайте детальніше ᐅ TSN.ua (новини 1+1).
За словами правоохоронців, фігуранти побиття встановлені, деякі вже затримані.
Стали відомі нові подробиці гучного побиття військовослужбовця, старшого сержанта Юрія Куприча на Одещині компанією чоловіків.
Деталі в ексклюзивному коментарі для ТСН.ua розповіла дружина Юрія — Олеся Куприч.
“Події розвивались так: Юра виходив з магазину, в цей момент під’їхала автівка з тими хлопцями. Вони там чи купували, чи вкрали горілку. На виході з магазину виник якийсь конфлікт. Слів неможливо почути, тому що на відео немає звуку. Моєму чоловікові навесні було зроблено операцію, в грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта. Також у чоловіка є хвороба, через яку не повертається шия. Тобто, по ньому видно, що він не зовсім здоровий. Чоловіку нанесли декілька ударів по ногам, стрибали по обличчю. Зняли з нього куртку, вдягли її на себе. Не знаю, як це назвати. Юрій навіть руку ні на кого не підняв, а його спочатку бив один, потім — інші”, — розповідає Олеся. 
За словами Олесі, у Юрія зламані два хребця, є набряк мозку. “Лікар не виключив, що після операції можливий летальний випадок. Операція найскладніша. Також є ймовірність того, що Юра не зможе рухатись. До речі, раніше його хотіли комісувати, але він попрохав визнати його обмежено придатним, щоб повернутись до служби”, — каже жінка.  
До цього жінка додає, що за наявною інформацією, чоловіка побили люди, які теж є військовими: “Але через що саме виник конфлікт — це невідомо”.

Continue reading...