Home Ukraine Україна — українською ISW: перед зимою окупанти завдають значно менших ударів "Шахедами"

ISW: перед зимою окупанти завдають значно менших ударів "Шахедами"

169
0
SHARE

Протягом останнього місяця російські війська завдають значно менших і рідших ударів безпілотниками по Україні, ніж у попередні місяці, напередодні очікуваної ши.
Протягом останнього місяця російські війська завдають значно менших і рідших ударів безпілотниками по Україні, ніж у попередні місяці, напередодні очікуваної широкомасштабної зимової ударної кампанії.
Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат заявив 10 листопада, що російські війська атакували Україну 500 безпілотниками Shahed-131/136 у вересні 2023 року та кількома сотнями безпілотників у жовтні 2023 року, але наразі майже щоночі завдають ударів меншою кількістю безпілотників Shahed.
Російські мілблогери зазначили 9 листопада, що російські війська проводили масштабні удари “Шахедами” по Україні майже щоночі з кінця літа до середини жовтня 2023 року. Мілблогери стверджували, що російські удари “Шахедами” були помітно меншими та рідшими протягом останнього місяця через те, що російські війська планують синхронізувати нову хвилю інтенсивних комбінованих ударів з початком майбутніх широкомасштабних наземних операцій.
Українські військові джерела повідомили 10 листопада, що в ніч з 9 на 10 листопада російські війська запустили шість “Шахедів”, ракету Х-31 і ракету Х-59 по цілях в Україні.

Continue reading...