Home Ukraine Україна — українською Результати рекрутингу: кількість відгуків на військові вакансії зросла втричі, — Міноборони

Результати рекрутингу: кількість відгуків на військові вакансії зросла втричі, — Міноборони

126
0
SHARE

В Міноборони триває проєкт залучення до ЗСУ через рекрутингові платформи. Наразі кількість відгуків на військові вакансії зросла втричі.
В пресслужбі міністерства зазначили, що кількість людей, які відгукнулися на бажану посаду, сягнула 6,5 тисячі. Тоді як за весь період з моменту розміщення вакансій (від липня 2022 року) їх було — 45 тисяч.
У Міністерстві оборони України заявили, що від початку рекрутингової кампанії кількість відгуків на військові вакансії зросла втричі. Першими результатами такої співпраці поділилися в пресслужбі Міноборони.
За інформацією пресслужби, з моменту підписання угоди 10 листопада, на майданчику розмістили вже понад 320 військових вакансій від різних підрозділів.
Крім того, в Міноборони зазначили, що кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тисячі, тоді як за весь період розміщення вакансій у війську (від липня 2022 року) їхня кількість становить 1190, а кількість відгуків — 45 тисяч.

Continue reading...