Home Ukraine Україна — українською Ситуація не патова: заяву Зеленського про успіхи на Півдні викривили

Ситуація не патова: заяву Зеленського про успіхи на Півдні викривили

180
0
SHARE

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському телеканалу RAI не говорив про “патову” ситуацію на фронті.
Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському телеканалу RAI не говорив про “патову” ситуацію на фронті.
Про це заявив речник президента Сергій Никифоров. За його словами, Володимир Зеленський коментуючи сухопутну частину операцій, зокрема, контрнаступ на Півдні описав це як “стагнацію”, а не “патову ситуацію”.
“В інтерв’ю президента України італійському телеканалу RAI не йшлося про начебто “патову” ситуацію на фронті. Говорячи про підсумки літніх дій, Володимир Зеленський заявив, що їхня морська частина дала позитивний результат: Україна змогла відновити незалежний “зерновий коридор”, а от сухопутна частина операцій завершилася стагнацією. Ідеться конкретно про контрнаступальні дії на Півдні”, – повідомив Никифоров.
Відтак, він наголосив, що це не дає права описувати загалом ситуацію на фронті як “патову”.
“Україна продовжить деокупацію своїх територій. У майбутньому закликаємо уважніше добирати слова, щоб не підтримувати деструктивні наративи”, – додав Никифоров.

Continue reading...