Home Ukraine Україна — українською Прийшли з почуттям допомоги: віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що не вважає РФ...

Прийшли з почуттям допомоги: віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що не вважає РФ агресором

102
0
SHARE

Лідер ультраправої Словацької народної партії (SNS) Андрій Данко, який входить до урядової коаліції, заявив, що Росія не є агресором у війні проти України, а просто захищає свої інтереси
За словами віцеспікера парламенту Андрія Данка, найголовніше завдання Словаччини у війні РФ проти України — не стати безпосереднім учасником бойових дій.
Лідер ультраправої Словацької народної партії (SNS) і віцеспікер парламенту Андрей Данко заявив, що, на його думку, Росія не є агресором у конфлікті з Україною, а лише відстоює свої національні інтереси. Про це повідомляє видання RTVS.
Данко висловив свою точку зору щодо того, хто є агресором у повномасштабній війні Росії проти України, зазначивши, що “життя не чорно-біле” і вказавши, що в цьому конфлікті “причетні всі, включно з українцями, які не змогли вирішити проблеми з російською національною меншиною”.
“Росіяни прийшли на цю територію з почуттям допомоги своїй нації”, — підкреслив він.
Однак, коли віцеспікеру парламенту Словаччини нагадали про те, що Росія порушила міжнародне право, вторгаючись в Україну, він зазначив, що й інші країни порушують міжнародне право, зокрема Ізраїль і США.

Continue reading...