Home Ukraine Україна — українською День ангела 9 серпня: кого та як вітати з іменинами

День ангела 9 серпня: кого та як вітати з іменинами

82
0
SHARE

Дізнайтеся, який сьогодні, 9 серпня, день іменин, і як привітати іменинників.
9 серпня 2024 року – який день ангела та як вітати з іменинами, читайте в матеріалі ТСН.ua.Хто святкує день ангела 9 серпня
9 серпня 2024 року привітайте з іменинами Олексія, Антона, Григорія, Дмитра, Івана, Леонтія, Макара, Матвія, Петра, Якова, Ірину, Маргариту, Марію.
Олексій – давньогрецьке ім’я, означає “захищаю”. В дитинстві активний і рухливий. У дорослому віці стає впертим, амбітним, честолюбним, але доволі надійним товаришем.
Антон – має давньоримське походження, перекладається як “той, що вступає в бій”. В дитинстві сором’язливий, надто м’який. У дорослому віці стає спокійним, неемоційним.
Григорій – має давньогрецьке коріння, тлумачиться як “бадьорий”. В дитинстві енергійний, активний. У дорослому віці стає романтичним, відкритим, розважливим.
Дмитро – має давньогрецьке походження, означає “присвячений Деметрі”. В дитинстві цілеспрямований. У дорослому віці залишається доволі наполегливим.
Іван – давньоіудейське ім’я, перекладається як “милість Божа”. В дитинстві дуже близький з матір’ю. У дорослому віці стає спокійним, товариським, неквапливим.
Леонтій – має давньогрецьке походження, тлумачиться як “левиний”.

Continue reading...