Home Ukraine Україна — українською Від початку доби відбулося 106 боїв. Генштаб розповів про поточну ситуацію на...

Від початку доби відбулося 106 боїв. Генштаб розповів про поточну ситуацію на фронті

43
0
SHARE

Від початку доби, 26 вересня, на фронті відбулося 106 бойових зіткнень. Ситуація залишається напруженою на Покровському та Курахівському напрямках.
Від початку доби, 26 вересня, на фронті відбулося 106 бойових зіткнень. Ситуація залишається напруженою на Покровському та Курахівському напрямках.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.Російські обстріли
Як розповіли у Генштабі, агресор не припиняє застосовувати артилерію та авіацію по території Чернігівської, Сумської та Харківської областей.
Сьогодні від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали населені пункти Бачівськ, Біла Береза, Бобилівка, Сидорівка, Вільна Слобода, Ободи, Бачівськ, Стара Гута, Біловоди, Хотіївка, Леонівка та Відродженівське.
Крім цього, росіяни завдали авіаударів КАБами по Атинському, Біланах, Храпівщині та Козачому.Ситуація на напрямках
На Харківському напрямку відбулося два боєзіткнення. Противник штурмував оборонні рубежі наших підрозділів поблизу Вовчанська.
На Куп’янському напрямку з початку доби точилося 18 боїв. Ворог проводив наступальні дії біля Глушківки, Колісниківки та Стельмахівки. На цей час продовжуються п’ять атак окупантів.
На Лиманському напрямку відбулося 11 бойових зіткнень. Противник штурмував неподалік Греківки, Невського, Новосадового та Торського.

Continue reading...