Home Ukraine Україна — українською Війна:958 доба широкомасштабного російського вторгнення

Війна:958 доба широкомасштабного російського вторгнення

64
0
SHARE

Минулої доби рашисти вдарили 7 ракетами, скинули 122 КАБів; знешкоджено 1340 окупантів; на фронті – 172 боєзіткнення, у т.ч. 37 ворожих атак на Курахівському на.
Минулої доби рашисти вдарили 7 ракетами, скинули 122 КАБів; знешкоджено 1340 окупантів; на фронті – 172 боєзіткнення, у т.ч. 37 ворожих атак на Курахівському напрямку, 26 – Покровському, 25 – Куп’янському.
Про це розповідається в оперативній інформації Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 08.00 08.10.2024.Російський терор
Вчора, загалом, російський агресор завдав по позиціях українських військ та населених пунктах чотири ракетних удари (сім ракет), 72 авіаційних удари (зокрема задіяв 122 КАБів) та 1508 ударів дронами-камікадзе, здійснив 4420 обстрілів позицій українських військ і населених пунктів, 117 з них – із РСЗВ.
Авіаційних ударів противника зазнали райони населених пунктів Яблунівка, Катеринівка, Ободи, Золочів, Куп’янськ, Твердохлібове, Серебрянське лісництво, Ступочки, Никонорівка, Петрівка, Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівка, Олександропіль, Тарасівка, Калинове, Мала Токмачка, Оріхів, Запоріжжя та Херсон.Ситуація на фронті
Минулої доби по всьому фронту зафіксовано 172 бойових зіткнення. Покровський та Курахівський напрямки залишаються найгарячішими.
На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії, загалом відбулося 6 бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Стариця та Вовчанськ.
На Куп’янському напрямку противник 25 разів атакував позиції українських підрозділів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Лозової та Кругляківки.
На Лиманському напрямку українські війська відбивали 20 атак окупантів неподалік Макіївки, Греківки, Невського, Новосадового, Торського та в Серебрянському лісі.
На Краматорському напрямку українські воїни зупинили чотири спроби противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру та Ступочок Донецької області.
На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив 12 атак неподалік населених пунктів Торецьк, Диліївка та Неліпівка.

Continue reading...