Home Ukraine Україна — українською Генштаб ЗСУ: на фронті від початку доби відбулось понад 100 боєзіткнень

Генштаб ЗСУ: на фронті від початку доби відбулось понад 100 боєзіткнень

56
0
SHARE

На Харківському напрямку, за даними ЗСУ, бойові зіткнення тривали в районі Стариці
Від початку доби 13 жовтня на фронті відбулось 105 бойових зіткнень, йдеться в повідомленні Генерального штабу ЗСУ.
Українські військові кажуть, що «найгарячіше досі на Курахівському напрямку, водночас ворог активний на Лиманському, Покровському та Куп’янському напрямках».
На Харківському напрямку, за даними ЗСУ, бойові зіткнення тривали в районі Стариці.
«За попередніми підрахунками втрати ворога на напрямку за сьогодні складають 67 військовослужбовців вбитими та пораненими, також наші воїни знищили бойову броньовану машину та 16 БпЛА, пошкоджено три артсистеми, два автомобілі та одиницю спеціальної техніки», – зазначили у Генштабі.
Водночас «на Куп’янському напрямку ворог протягом дня 16 разів намагався просунутися до наших позицій неподалік Петропавлівки, Піщаного, Вишневого, Копанок та Лозової. П’ять атак відбито Силами оборони, 11 боєзіткнень тривають».
Крім того, у зведенні Генштабу уточнили, що «на Лиманському напрямку загарбницька армія атакувала 19 разів в районах Греківки, Дружелюбівки, Новосадового, Невського, Тернів та Торського. Досі точиться чотири боєзіткнення, решту – наші воїни зупинили».
«На Краматорському напрямку ворог двічі наступав на позиції наших підрозділів. Атака поблизу Часового Яру захлинулась, поблизу Ступочок триває бій. На Торецькому напрямку наші війська відбивали чотири атаки противника поблизу Торецька та Щербинівки. Три атаки відбито, триває бій. Ситуація контрольована», – зазначили у Генштабі.

Continue reading...