Home Ukraine Україна — українською Радикальні рішення і гучні відставки: що сказав Зеленський на тлі скандалів із...

Радикальні рішення і гучні відставки: що сказав Зеленський на тлі скандалів із МСЕК

72
0
SHARE

Скандали з МСЕК не минулися просто так, президент Володимир Зеленський зібрав засідання РНБО і як результат генеральний прокурор Андрій Костін пішов у відставку, а МСЕК взагалі ліквідують
Догралися! МСЕК ліквідують?!
Скандали з МСЕК не минулися просто так, президент Володимир Зеленський зібрав засідання РНБО і як результат генеральний прокурор Андрій Костін пішов у відставку, а МСЕК взагалі ліквідують. Проте афери, які продовжують випливати, шокують! Людей з інвалідністю серед прокурорів стало набагато більше, ніж серед усього населення в Україні, але не прокурорами єдиними.
В яких регіонах скільки прокурорів і не тільки намалювали собі групу, що сказав сам Костін і якою буде доля МСЕК, розповіли журналісти в ексклюзиві TSN.ua.МСЕК просто шокує! Голови летять!
Справжні мародери під час війни почали вилазити назовні, керівників МСЕК масово почали косити за корупцію, а суми награбованого просто не налазять на голову.
Хмельниччина: “Королєва, якій можна всьо”, різною валютою тримала у себе 6 мільйонів доларів, невідомо на яку суму у жіночки знайшли прикраси, брендові речі і купу майна. “Зайву зелень” у сумках королева викидала з вікон просто під час обшуків. Миколаївщина: керівниця МСЕК встигла накопичити трохи менше – 450 тисяч доларів, але від цього шок не менший. Ну а ще в неї вилучили колекцію золотих виробів і знайшли три незадекларовані квартири в Одесі. Ах так, вишенька на торті – російський паспорт у сина.
22 жовтня керівник СБУ Василь Малюк заявив: 64 посадовці МСЕК отримали підозри. Також скасовано 4106 висновків про інвалідність. Станом на зараз, каже Малюк, 9 осіб уже засуджені. А викрито діяльність 8 угруповань, до яких входили представники МСЕК – це зокрема у Харківській області, там посадовці продавали ухилянтам підроблені меддовідки. У них вилучили понад 650 тисяч доларів.
На Рівненщині представники МСЕК і лікарсько-консультативних комісій оформлювали фіктивні історії хвороб з подальшим призначенням груп інвалідності. За це вони отримали понад 350 тисяч доларів прибутку.
На Закарпатті також викрили голову обласної МСЕК і трьох її спільників, які оформлювали ухилянтам інвалідність. І якщо ви думаєте, що оформляли собі інвалідність лише ті, хто не хотів до армії, помиляєтесь. Нагріти руки на державі, як виявилось, захотіли прокурори.
Як виявляється, у тієї самої королеви раптово “інвалідами”, не людьми з інвалідністю, а саме інвалідами поставали понад 50 прокурорів Хмельниччини. Про це повідомив раніше український журналіст Юрій Бутусов. Він стверджує, що правоохоронці Хмельницької області знали про масштаби правопорушень, адже могли бути “співучасниками корупційних схем”. А виявити зв’язки Крупи дозволило вивчення декларацій хмельницьких правоохоронців.Як була організована схема?
За словами журналіста, суть схеми полягає в наступному: чоловік, дружина якого має групу інвалідності, оформлював собі догляд, і таким чином автоматично виключався з числа придатних до мобілізації. Проте і самі прокурори не цуралися оформлювати собі інвалідність. Виявити зв’язки Крупи дозволило вивчення декларацій хмельницьких правоохоронців, які самі все задокументували.Хто не оформив інвалідність?
До речі, прізвища прокурорів-інвалідів Бутусов також оприлюднив. З усього керівництва Хмельницької обласної прокуратури та її структурних підрозділів пенсію у Крупи не оформив тільки один прокурор – Олександр Гончар, керівник Кам’янець-Подільської окружної прокуратури.Зеленського розлютили! Указ президента
В Офісі генпрокурора тоді ж заявили, що підписали наказ про проведення службового розслідування.

Continue reading...