Home Ukraine Україна — українською Мосійчук назвав працівників Лук’янівського СІЗО «придурками»

Мосійчук назвав працівників Лук’янівського СІЗО «придурками»

357
0
SHARE

NewsHubНардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук закликав Міністерство юстиції провести аналіз кадрів після нічного інциденту в одному з СІЗО, де працівники пенітенціарної установи замість допомоги пораненому в’язню закрилися у зброярні.
Про це він написав у соціальній мережі. Новину повідомляє «Преса України».
Народний обранець наголосив, що 11 січня не було ніякого захоплення Лук’янівського СІЗО бійцями «Торнадо» чи іншими в’язнями. Він закликав не розносити неправдиву інформацію та не вигадувати нових подробиць.
«Жодного захоплення Лук’янівського СІЗО чи його працівників не було! Був протест на неадекватні дії працівників СІЗО і дійсно були неадекватні дії. Замість того, щоб викликати швидку і надати допомогу в’язню, який відрізав собі вухо, ці придурки, а інакше їх назвати не можна, сховалися і зачинилися в зброярні, а один навіть втратив свідомість від вигляду крові» , – заявив Мосійчук.
На його думку, цей прикрий інцидент повинен стати поштовхом для Мін’юсту, аби вже в найближчому майбутньому там провели серйозний аналіз кадрів, які працюють в тюрмах та колоніях та безпосередньо спілкуються з в’язнями.

Continue reading...