Home Ukraine Україна — українською Порошенко запросив Кальюлайд відвідати Україну

Порошенко запросив Кальюлайд відвідати Україну

188
0
SHARE

NewsHubПетро Порошенко
Пресс-служба президента
Президент України Петро Порошенко запросив президента Естонії Керсті Кальюлайд відвідати Україну найближчим часом. Про це повідомив глава української держави під час спільної заяви з естонською колегою, яку транслював телеканал ” 112 Україна “.
“Хочу проінформувати вас, що я запрошую пані президента Кальюлайд відвідати Україну найближчим часом. Ми з нетерпінням чекаємо”, – сказав Порошенко.
Глава української держави уточнив, що в ході зустрічі обговорив з Кальюлайд порядок денний естонського головування в ЄС.
“Ми обговорили питання поліпшення інвестиційного клімату в нашій державі та прискорення проведення засідання міжурядової естонсько-української комісії для прискорення економічного співробітництва”, – сказав Порошенко .
Новини за темою: Порошенко і Кальюлайд обговорили ситуацію на сході України
Порошенко заявив, що Україна вдячна Естонії за тверду позицію Таллінна разом з ЄС щодо підтримки суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, щодо визнанням незаконною анексії Криму з боку РФ, рішучого засудження агресії РФ проти України, яка відбувається на сході нашої держави.

Continue reading...