Home Ukraine Україна — українською Сенатори мають намір заблокувати Трампу можливість зняти санкції з Росії

Сенатори мають намір заблокувати Трампу можливість зняти санкції з Росії

348
0
SHARE

NewsHubЗняття санкцій послужить Росії сигналом для продовження її політики агресії
Група американських сенаторів, що складається як з представників Демократичної партії, так і з республіканців, має намір представити законопроект, який заблокує президенту Дональда Трампа можливість зняти санкції проти Росії. Про це в інтерв’ю ABC News повідомив лідер демократів в сенаті Чак Шумер, передає телеканал “112 Україна”.
За його словами, законодавці побоюються, що адміністрація Трампа може скасувати санкції в обмін на скорочення ядерних озброєнь з боку Росії.
“Якщо ми скасуємо санкції, то ми скажемо Росії: “Давайте, продовжуйте втручатися в наші вибори і робити інші погані речі. Це пошле такий же сигнал Китаю та Ірану. Це буде жахливо”, – сказав Шумер.
За його словами, документ підтримали сенатори-республіканці Джон Маккейн і Ліндсі Грем. Раніше обидва вони критикували риторику Трампа щодо Росії. Як очікується, законопроект буде внесений до конгресу вже на наступному тижні.
Шумер також розкритикував промову Трампа на церемонії інавгурації і зазначив, що президент використовував “популістську риторику, щоб приховати праву риторику порядку денного” своєї адміністрації.
Нагадаємо, обраний віце-президент США Майк Пенс заявив, що Трамп “готовий запропонувати свіжий погляд” на відносини з Росією.

Continue reading...