Home Ukraine Україна — українською У Держдепі і Мін'юсті США виступили проти міграційної політики Трампа

У Держдепі і Мін'юсті США виступили проти міграційної політики Трампа

179
0
SHARE

NewsHubДональд Трамп
Reuters
Група співробітників Держдепартаменту США склала лист, в якому висловлюється незгода з міграційною політикою президента Дональда Трампа, повідомляє Російська служба BBC.
У петиції, підтримуваної сотнями дипломатів, йдеться, що міграційний указ Трампа не захистить країну від терористичних атак, а, навпаки, налаштує іноземців проти американських громадян.
Новини за темою: Прокурор штату Вашингтон судитиметься з Трампом через указ про мігрантів
Дипломати зазначають, що прийнятий Трампом тимчасову заборону на в’їзд громадян семи переважно мусульманських країн – це спроба не пустити в країну невелику кількість потенційних злочинців, заборонивши при цьому в’їзд 200 млн законослухняних громадян.
Як повідомляють американські ЗМІ, журналісти вже бачили кілька варіантів листи – судячи з усього, остаточний варіант ще не готовий.
Проте Білий дім вже прокоментував петицію. Прес-секретар адміністрації Трампа Шон Спайсер заявив, що незгідні мають або змиритися, або йти.
Новини за темою: Адміністрація Трампа розробила проект указу про обмеження видачі робочих віз
За словами Спайсер, Трамп хоче захистити Америку, а дипломати перебільшують негативний ефект від міграційного указу президента.

Continue reading...