Home Ukraine Україна — українською Фінляндія допоможе у вдосконаленні енергетичної сфери України

Фінляндія допоможе у вдосконаленні енергетичної сфери України

371
0
SHARE

NewsHubУ вівторок, 24 січня, у Фінляндії був підписаний меморандум щодо енергетичної співпраці України та ФР. Після зустрічі президент України також повідомив, що розраховує на принципову позицію Фінляндії щодо проекту «Північний потік-2».
Новину передає «Преса України».
Документ у присутності Президентів України та Фінляндії, за підсумками двосторонніх переговорів, підписали Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко і Міністр зовнішньої торгівлі та розвитку Фінляндії Кай Мюккянен. Тепер Україна чекатиме на посилення двостороннього співробітництва у сферах енергоефективності, енергозбереження, використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива.
«Імплементація положень Меморандуму сприятиме вдосконаленню українського законодавства, стандартів і бізнес процесів у контексті реалізації програм підтримки енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, зокрема, в системах централізованого теплопостачання, транспортній галузі та промисловості», – пояснили у Порошенка.

Continue reading...