Home Ukraine Україна — українською Порошенко обговорив з президентом Польщі ситуацію на Донбасі та протидію проекту "Північний...

Порошенко обговорив з президентом Польщі ситуацію на Донбасі та протидію проекту "Північний потік-2"

284
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою під час 53-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки.
Розмова стосувалася ескалації ситуації на Донбасі і важливості збереження санкцій проти Росії до повного виконання нею мінських угод і повернення Криму, повідомляє сайт Президента України.
Президенти також обговорили питання примирення українського і польського народів, засудивши недавні акти вандалізму, що мали місце в Гуті Пеняцькій та історико-меморіальному заповіднику “Биківнянські могили”. Як стверджується на сайті президента, вони швидше за все були організовані третьою стороною.
Фото: president.gov.ua
Під час розмови порушувалися питання протидії проекту “Північний потік-2”, залучення України до регіонального співробітництва країн Адріатики, Балтії та Чорного моря і проведення найближчим часом у Києві консультаційного комітету президентів України і Польщі.

Continue reading...