Home Ukraine Україна — українською Прокуратура відкрила кримінальну справу на Артеменка за держзраду

Прокуратура відкрила кримінальну справу на Артеменка за держзраду

292
0
SHARE

Прокуратура Криму порушила кримінальну справу стосовно народного депутата Андрія Артеменка, який підозрюється в державній зраді. Про це йдеться в…
Народного депутата підозрюють у змові з владою Російської Федерації та підривній діяльності проти України
Прокуратура Криму порушила кримінальну справу стосовно народного депутата Андрія Артеменка, який підозрюється в державній зраді. Про це йдеться в документі, опублікованому генеральним прокурором Юрієм Луценком на своїй сторінці в Facebook.
“Артеменко, будучи народним депутатом, виконуючи свої обов’язки народного депутата у січні 2017 року, перебуваючи закордоном, за попередньою змовою з владою Російської Федерації вчинив державну зраду, а саме надав іноземній державі (РФ – ред.) допомогу в проведенні підривної діяльності проти України”, – йдеться в документі.
Також там зазначається, що нардеп підозрюється в закликах до передачі в довгострокову оренду території Криму, яка є територією України, що може легітимізувати окупацію півострова.
Нагадаємо, The New York Times повідомила, що нардеп Андрій Артеменко розробив план з укладення миру між Україною і Росією і зняття санкцій з Москви.

Continue reading...