Home Ukraine Україна — українською У США вимагають розслідування щодо радника Трампа

У США вимагають розслідування щодо радника Трампа

303
0
SHARE

Ряд конгресменів від Демократичної партії США закликали до розслідування відносно Майкла Флінна, нинішнього радника з питань національної безпеки при Білому домі, який, як передбачається, по телефону обговорював американські санкції з послом РФ Сергієм Кисляком. Це відбувалося в грудні 2016 року, коли Барак Обама обіймав…
Ряд конгресменів від Демократичної партії США закликали до розслідування відносно Майкла Флінна, нинішнього радника з питань національної безпеки при Білому домі, який, як передбачається, по телефону обговорював американські санкції з послом РФ Сергієм Кисляком. Це відбувалося в грудні 2016 року, коли Барак Обама обіймав посаду президента і ввів чергові санкції на адресу РФ через те, що нібито мало місце втручання російських хакерів в американські вибори.
Про це повідомляє « Deutsche Welle ».
Джерела газети Washington Post заявляють, що в розмові з послом РФ Флінн закликав російську сторону не занадто гостро реагувати на нові санкції, запроваджені Обамою, так як російські та американські влади зможуть залагодити питання після інавгурації Трампа.

Continue reading...