Home Ukraine Україна — українською За добу в боях з терористами загинули четверо бійців АТО (ВІДЕО)

За добу в боях з терористами загинули четверо бійців АТО (ВІДЕО)

447
0
SHARE

ЗСУ знову зазнали значних втрат в протистоянні з російсько-терористичними силами за останню добу, 17 березня. В результаті інтенсивних обстрілів з їх боку четверо українських військовослужбовців загинули, а ще троє отримали поранення. У штабі ситуацію на фронті констатують як складну.
З СУ знову зазнали значн их втрат в протистоянні з російсько-терористичними силами за останню добу, 17 березня. В результаті інтенсивних обстрілів з їх боку четверо українських військовослужбовців загинули, а ще троє отримали поранення. У штабі ситуацію на фронті констатують як складну.
Новин у повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України».
“112 раз російсько-терористичні війська обстріляли позиції З СУ, в тому числі з використанням важкого озброєння… За добу загинули четверо військовослужбовців і ще троє отримали поранення”, – йдеться в повідомленні на сторінці штабу АТО в Фейсбук в суботу вранці.
Так, на Маріупольському напрямку по позиціях українських військ біля Лебединського, Широкино го , Гнутов ого і Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120-мм і артилерійських установок калібру 122-мм.

Continue reading...