Луценко: Звинувачення про державну зраду Януковича передано до суду

266
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Генеральна прокуратура передала до суду справу колишнього Президента України Віктора Януковича за звинуваченням у державній зраді. Про це на брифінгу 14 березня повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко. «Сьогодні, як ми і обіцяли, представники Генеральної прокуратури України, а саме…
Генеральна прокуратура передала до суду справу колишнього Президента України Віктора Януковича за звинуваченням у державній зраді. Про це на брифінгу 14 березня повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.
«Сьогодні, як ми і обіцяли, представники Генеральної прокуратури України, а саме Військової прокуратури України, передали справу Януковича до суду. Ця подія, як на мене, є безпрецедентною не тільки тому, що це перший процес над президентом Української держави. Я вважаю цю подію надзвичайно важливою тому, що це вперше суд Української держави розгляне звинувачення у державній зраді лідера, якого обрала нація. І суд винесе свій вердикт. Не через 50, не через 100, не через 300 років після зради, а буквально по гарячих слідах», — зазначив Генеральний прокурор Юрій Луценко.
За словами Луценка Генпрокуратура України зібрала всі необхідні докази, аби висунути звинувачення і обґрунтувати підозру у державній зраді Віктору Федоровичу Януковичу.

Continue reading...