Home Ukraine Україна — українською РНБО ухвалила рішення щодо санкцій проти російських банків

РНБО ухвалила рішення щодо санкцій проти російських банків

334
0
SHARE

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України доручила Національному банку України (НБУ) і Службі безпеки України (СБУ) протягом доби внести…
Від Національного банку протягом доби чекають конкретних пропозицій
Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України доручила Національному банку України (НБУ) і Службі безпеки України ( СБУ ) протягом доби внести пропозиції щодо санкцій проти банківських установ, в капіталі яких є частка держбанків Російської Федерації. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов за результатами екстреного засідання ради.
“Національному банку України, Службі безпеки України доручено проаналізувати діяльність банківських установ України, в капіталі яких є частка державних банків РФ, і протягом доби внести відповідні пропозиції, зокрема, щодо введення проти них санкцій”, – повідомив секретар РНБО.
Раніше в НБУ вже заявили, що готові ввести санкції проти “дочок” російських банків в Україні після відповідного рішення РНБО.
Нагадаємо, сьогодні Сбербанк Росії в Україні ввів обмеження на зняття готівки – ліміт становить 30 тисяч гривень на одного клієнта на добу.

Continue reading...