Home Ukraine Україна — українською Увага! Польща зачиняє усі консульства в Україні

Увага! Польща зачиняє усі консульства в Україні

288
0
SHARE

Усі польські консульські установи в Україні будуть закриті до того часу, поки їм не буде забезпечено ефективну цілодобову охорону, а винні у сьогоднішньому інциденті у Луцьку не будуть покарані. Про це заявив державний секретар у МЗС Польщі Ян Дзєдзічак послу України в РП Андрієві Дещиці, йдеться…
Усі польські консульські установи в Україні будуть закриті до того часу, поки їм не буде забезпечено ефективну цілодобову охорону, а винні у сьогоднішньому інциденті у Луцьку не будуть покарані.
Про це заявив державний секретар у МЗС Польщі Ян Дзєдзічак послу України в РП Андрієві Дещиці, йдеться у заяві МЗС РП , оприлюдненій на сайті посольства республіки в Україні.
“Віце-міністр Я. Дзєдзічак повідомив, що до часу, поки… очікування польської сторони не будуть виконані, усі польські консульські установи в Україні будуть зачинені”, – йдеться у заяві.
Як зазначається, на зустрічі Дзєдзічак наполегливо вимагав, аби українська сторона застосувала рішучі дії з метою виявлення і покарання виконавців обстрілу Генерального консульства Польщі в Луцьку, а також забезпечила ефективну цілодобову охорону польських дипломатично-консульських установ, акредитованих на території держави.

Continue reading...