Home Ukraine Україна — українською Екс-президенту Південної Кореї Пак Кин Хе пред'явлені звинувачення

Екс-президенту Південної Кореї Пак Кин Хе пред'явлені звинувачення

355
0
SHARE

Прокуратура пред’явила звинувачення в корупції колишньому президенту Південної Кореї Пак Кин Хе. Екс-глава держави обвинувачується в перевищенні…
Серед звинувачень, пред’явлених екс-главі держави – хабарництво, зловживання посадовими повноваженнями, незаконний тиск на бізнес
Прокуратура пред’явила звинувачення в корупції колишньому президенту Південної Кореї Пак Кин Хе. Екс-глава держави обвинувачується в перевищенні влади, хабарництві, витоку урядових секретів. Про це повідомляє інформаційне агентство Ренхап.
Звинувачення пред’явлені після завершення розслідування корупційного скандалу , що розгорівся восени минулого року. У його центрі виявилися Пак Кин Хе і її подруга Цой Сун Сіль.
Подругу екс-президента підозрюють у тому, що вона, не займаючи ніяких державних посад, впливала на прийняття політичних рішень.
Пак Кин Хе і її подруга також підозрюються в тому, що вони вступили в змову і вимагали у бізнесменів добровільні внески в два фонди. Всього їм вдалося зібрати суму близько 68 мільйонів доларів.

Continue reading...