Home Ukraine Україна — українською Розенко пояснив, чому назвав непрофесіоналом голову місії МВФ в Україні

Розенко пояснив, чому назвав непрофесіоналом голову місії МВФ в Україні

216
0
SHARE

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко вважає непрофесійними заяви голови місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Рона ван Родена про…
Віце-прем’єр упевнений, що ван Роден не розібрався з українським законодавством як слід
Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко вважає непрофесійними заяви голови місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Рона ван Родена про несвоєчасність введення в нашій країні накопичувальної пенсійної системи.
Як повідомлялось, Рон ван Роден в статті для “Економічної правди” сьогодні заявив, що Україні поки не слід переходити до накопичувальної пенсійної системи нібито через безлад в солідарній системі.
Через це Розенко на своїй сторінці в Facebook назвав Родена непрофесіоналом. Після цього віце-прем’єр аргументував свою позицію в коментарі “Сегодня”.
“Потрібно чітко розуміти суть законодавства. Я назвав ці заяви непрофесійними, тому що він не зрозумів суть нашого законодавства. Суть законодавства полягає в тому, що солідарна система в нормальної пенсії України повинна займати 60%, 30% – це накопичувальна система, 10% – недержавне пенсійне страхування. І що б ми не робили в солідарній системі, все одно це тільки 60% можливостей, які є в українця, в порівнянні навіть з представниками європейських країн.

Continue reading...