Home Ukraine Україна — українською Тристороння контактна група закликала забезпечити режим тиші напередодні великодніх свят

Тристороння контактна група закликала забезпечити режим тиші напередодні великодніх свят

354
0
SHARE

Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України закликала сторони припинити вогонь на Донбасі…
Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України закликала сторони припинити вогонь на Донбасі напередодні великодніх свят, повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер.
“Тристороння контактна група підтвердила свою прихильність рішенню від 29 березня 2017 року про виконання раніше прийнятих зобов’язань щодо повного дотримання режиму припинення вогню напередодні великодніх свят”, – заявила вона на своїй сторінці в Facebook .
За її словами, українська сторона вимагає скасування Росією визнання документів, виданих ватажками терористичних угруповань “ДНР/ЛНР”, і повернення окупантами контролю над захопленими підприємствами їм законним власникам.
Також представники України заявили про необхідність виробити механізм запобігання та ефективного контролю за порушеннями режиму припинення вогню, а також інцидентами з персоналом і обладнанням СММ ОБСЄ.

Continue reading...