Home Ukraine Україна — українською Одесит самотужки затримав злочинця який перед цим зарізав чоловіка

Одесит самотужки затримав злочинця який перед цим зарізав чоловіка

305
0
SHARE

Зайшовши до кафе молодий чоловік став випадковим свідком того як один із відвідувачів вдарив ножем у груди іншого Залишившись непоміченим одесит пішов слідом за зловмисником затримав його та передав поліцейським
Інформація про поранення чоловіка надійшла вночі на спецлінію «102». Заявник повідомив, що в одному з барів міста став свідком конфлікту, в результаті якого один з опонентів завдав тілесних ушкоджень іншому. Також заявник повідомив, що тримає зловмисника в полі зору, залишаючись непоміченим.
На вказане в повідомлені місце було направлено екіпаж патрульної поліції. Коли патрульний автомобіль вже з’ явився в полі зору зловмисника, хоробрий одесит затримав його та передав поліцейським. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. У зловмисника вилучено одяг із плямами крові та ніж.
Під час проведення першочергових слідчих дій встановлено, що, перебуваючи у приміщенні одного з барів Малиновського району, 36-річний зловмисник під час раптово виниклого конфлікту умисно спричинив 26-річному одеситу тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини.

Continue reading...