Home Ukraine Україна — українською Порошенко вважає, що українці можуть обійтись без підконтрольних ФСБ соцмереж

Порошенко вважає, що українці можуть обійтись без підконтрольних ФСБ соцмереж

342
0
SHARE

Порошенко розповів про російські соцмережі, колорадську стрічку та країну-агресора
“І без підконтрольних ФСБ-КДБ соціальних мереж мій український народ теж здатен прожитии”, – наголосив він під час виступу на церемонії вшанування пам’яті жертв політичних репресій у Національному історико-меморіальному заповіднику “Биківнянські могили”.
Гарант торкнувся також питання георгіївських стрічок, які потраплять в Україну під заборону, щойно президент підпише відповідний указ.
“І, до речі, закон про заборону георгіївських стрічок я теж підпишу, щойно він надійде до мене із Верховної Ради. Чому? Тому, що це не є символікою Другої світової, це символіка – символ агресії проти України 2014-2017 років. Тому що обвішані цими стрічками бойовики вбивають наших воїнів кожного дня і ночі. Врешті-решт, на жаль, це Росія своєю політикою по відношенню до України сама поставила стрічку поза законом”, – пояснив Петро Порошенко.
Голова держави нагадав, що парламентська асамблея ОБСЄ вісім років тому ухвалила резолюцію про тотожність нацистського та сталінського режимів, та запропонувала запровадити спільний день пам’яті жертв сталінізму та нацизму.

Continue reading...