Home Ukraine Україна — українською Україна пропонує провести обмін заручниками в червні, Росія гальмує процес – Геращенко

Україна пропонує провести обмін заручниками в червні, Росія гальмує процес – Геращенко

402
0
SHARE

Українська сторона в Мінську в рамках переговорів Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі пропонує здійснити обмін…
Українська сторона в Мінську в рамках переговорів Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі пропонує здійснити обмін заручниками в червні, представники Російської Федерації гальмують процес.
Про це перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко написала у Facebook.
Зокрема, Геращенко повідомила, що контрольовані Росією бойовики в ультимативній формі вимагають амністії, про що вони і заявили і на зустрічі гуманітарної підгрупи, і на засіданні ТКГ.
“Натомість ми отримали інформацію про 128 українських заручників, утримуваних на території ОРДЛО: де вони, що з ними, чи включені вони до списків на звільнення”, – сказала представник України.

Continue reading...