Home Ukraine Україна — українською Швеція у феєричному поєдинку обіграла Канаду та стала чемпіоном світу з хокею

Швеція у феєричному поєдинку обіграла Канаду та стала чемпіоном світу з хокею

318
0
SHARE

У фінальному матчі Чемпіонату світу з хокею-2017, який відбувався у Німеччині та Франції, зустрічалися національні збірні Швеції та Канади. Канада, Швеція, Хокей – Телеканал новин 24
У фінальному матчі Чемпіонату світу з хокею-2017, який відбувався у Німеччині та Франції, зустрічалися національні збірні Швеції та Канади.
Основний час зустрічі завершився із рахунком 1: 1. Овертайм також переможця не виявив, відтак команди змушені були пробивати серію булітів, в якій більше пощастило шведам.
Зауважимо, що саме “Тре-Крунур” відкрили рахунок наприкінці другого періоду та зробили це у меншості, а шайбу до свого рахунку записав Віктор Хедман.
Такий результат протримався аж початку третього періоду, коли Раян О’ Райллі в більшості відновив паритет.
Зауважимо, що після цього канадці почали тиснути, однак чудово на воротах діяв Хенрік Лундквіст, як і загалом упродовж всього фінального протистояння.
Хенрік Лундквіст не раз рятував Швецію
Могла і Швеція вийти вперед і завершити матч ще в основний час, але Йоакім Нордстрем влучив у поперечину воріт Келвіна Пікара, а Еліас Ліндхольм заклав крутий віраж за воротами, але на шляху шайби буквально ліг канадський захисник.

Continue reading...