Home Ukraine Україна — українською Юнкер про ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС: місце України – в Європі

Юнкер про ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС: місце України – в Європі

224
0
SHARE

За словами Юнкера, голосування в Сенаті Нідерландів є для України важливим сигналом від всього Європейського Союзу: місце України – в Європі, майбу…
Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер після ратифікації Сенатом Нідерландів асоціації Україна-ЄС заявив, що місце України – в Європі.
За словами Юнкера, голосування в Сенаті Нідерландів є для України важливим сигналом від всього Європейського Союзу: місце України – в Європі, майбутнє України – з Європою.
Юнкер додав, що Європейський Союз повністю відданий партнерству з народом України, “який став одним із найближчих і найбільш цінних для нас”.
“Угода про асоціацію вже призвела до зростання торгівлі між нами і поліпшення матеріального становища підприємців. Вона допомогла почати і зміцнити безліч реформ в Україні, а також створило нові можливості як для громадян Європейського Союзу, так і для громадян України”, – заявив глава Єврокомісії.
Юнкер висловив вдячність уряду Нідерландів і керівництву інших країн за їх зусилля для позитивного завершення ратифікації угоди.

Continue reading...