Home Ukraine Україна — українською Бойовики на Донбасі обстріляли наші позиції поблизу Південного із 122-міліметрової артилерії

Бойовики на Донбасі обстріляли наші позиції поблизу Південного із 122-міліметрової артилерії

338
0
SHARE

Від початку доби проросійські бойовики 20 разів порушували режим припинення вогню.
Від початку доби проросійські бойовики 20 разів порушували режим припинення вогню.
Про це повідомляє прес-центр АТО.
Згідно з інформацією, на Приморському напрямку близько 7.00 незаконні збройні формування з реактивних систем залпового вогню обстріляли житлові квартали Мар’ їнки.
Внаслідок обстрілу було пошкоджено декілька осель. Стіни будівель посічено осколками, понівечено дахи та присадибні споруди, вибито шибки. Серед місцевих мешканців постраждалих немає.
На тій же ділянці фронту, а також біля Павлополя, бойовики били зі 120-мм мінометів, а поблизу Красногорівки вдень застосовували міномети калібру 82 мм.
Окрім того, НЗФ продовжують вдаватись до збройних провокацій проти українських воїнів в районі Широкиного, Водяного, Лебединського, Талаківки та Чермалика. Там у четвер бойовики вели вогонь з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
«Донецький напрямок. Ще до світанку російсько-терористичні бандформування з передмістя тимчасово окупованої Горлівки здійснили щільний обстріл наших позицій поблизу селища Південне з артилерії калібру 122 мм.

Continue reading...