Home Ukraine Україна — українською Німецька учасниця ″Євробачення″ про Київ: Яскраві будівлі, гостинні люди

Німецька учасниця ″Євробачення″ про Київ: Яскраві будівлі, гостинні люди

112
0
SHARE

Учасниця “Євробачення-2017” від Німеччини Левіна розповіла в інтерв’ю DW про перші враження від Києва та несподіванки конкурсу.
Учасниця “Євробачення-2017” від Німеччини Ізабелла Левіна Луін (Isabella Levina Lueen) , яка виступає під сценічним псевдонімом Левіна, в суботу у фіналі конкурсу виступить із піснею “Perfect Life”. В інтерв’ю Deutsche Welle співачка розповіла про перші враження від Києва, свої козирі та несподіванки конкурсу.
Deutsche Welle: Три місяці тому тебе обрали представляти Німеччину на “Євробаченні”. Зараз ми сидимо на 11-му поверсі готелю InterContinental у Києві. Якщо кинути погляд на ці три місяці і спробувати зробити висновки – які думки у тебе в голові?
Левіна: Так багато, що я навіть не можу передати словами. Дуже багато відбулося за цей час, відколи я виграла національний відбір, стільки нового довелося пережити. Я записала новий альбом, об’їздила багато європейських країн, познайомилася з багатьма людьми, у тому числі і тут – з іншими учасниками “Євробачення-2017”. Я пережила багато прекрасних моментів.
Чи був у тебе вже час все це якось розкласти по поличках?
Ні, поки для цього взагалі не було часу. Постійно стільки всього відбувалося, я багато часу перебувала в роз’їздах, рідко затримувалася в одному місці надовго, весь час – нові заходи, і ти радше подумки готуєшся до наступного дня або наступного тижня і не маєш часу на те, щоб все розкласти по поличках. Я думаю, це станеться вже після “Євробачення”.
Які в тебе враження від Києва та від людей в Україні?
Загалом у мене дуже позитивне враження – у нас була невеличка екскурсія Києвом. Це було прекрасно – ми багато побачили з архітектури. Я була дуже захоплена, оскільки тут є багато яскравих будівель: яскраво-зелених, синіх, жовтих, можливо, ще й сонце тоді світило так, що в мене склалося враження, ніби я перебуваю в південноєвропейській країні. І люди дуже приязні, гостинні, я відчуваю, що мені тут раді і що люди тішаться, що конкурс відбувається в їхньому місті. До цього часу враження лише дуже хороші, хоча я, можливо, бачила не так вже й багато.

Continue reading...