Home Ukraine Україна — українською Турчинов вважає невипадковим збіг кібератаки і вбивство полковника Шаповала

Турчинов вважає невипадковим збіг кібератаки і вбивство полковника Шаповала

241
0
SHARE

В останні місяці відбувається системна ескалація підривних заходів, заявив Турчинов
Секретар РНБО Олександр Турчинов
СНБО
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов вважає невипадковим, що вбивство полковника Максима Шаповала збіглося за часом з масштабною кібератакою, яка має також російський слід.
Про це він сказав під час оперативної наради з керівниками сектору безпеки і оборони, присвяченого виробленні адекватних заходів протидії російським гібридним загрозам, повідомили в прес-службі РНБО.
“В останні місяці відбувається системна ескалація підривних заходів, які реалізує РФ проти України в рамках гібридної агресії. Сьогодні внаслідок терористичного акту в Києві був убитий один з кращих українських військових розвідників Максим Шаповал, який брав активну участь у захисті Української держави від російської навали”, – сказав Турчинов.
Новини за темою: РНБО: Ухвалено рішення щодо посилення заходів контртерористичного і контррозвідувального режиму в Києві та регіонах України
Він додав, що цей терористичний акт був здійснений за таким же сценарієм, як і вбивство українського контррозвідника полковника Олександра Хараберюша в березні цього року.

Continue reading...