Затримання російського полковника: з'явилися нові подробиці

289
0
TEILEN

Українські силовики викрили російського полковника Валерія Гратова, який під вигаданим ім’ям і фальшивим паспортом намір пробратися з території…
Українські силовики викрили російського полковника Валерія Гратова, який під вигаданим ім’ям і фальшивим паспортом намір пробратися з території України в Придністров’ї. Про це написав у Facebook спікер Держприкордонслужби Олег Слободян.
„Під час контролю другої лінії у старшого зміни прикордонних нарядів виникли сумніви щодо мети поїздки даного громадянина (він надав телеграму з ПМР про важкий стан здоров’я його матері і плутався з даними свого паспорта) . Для детального опитування підозрілого громадянина в пункт пропуску прибули офіцери оперативних підрозділів Держприкордонслужби. Чоловікові запропонували показати вміст кишень і багажу. Опираючись, останній дістав з кишень мобільний телефон, на якому знаходилися фото з сепаратист ських мітингів, гроші, автобусні квитки“, – повідомив Слободян. Оглядаючи речі в його куртці, були виявлені цікаві знахідки. „Був виявлений аркуш паперу з установочними даними і телефонами перших осіб Придністров’я і людей з РФ, орден „Червона зірка“, смартфон, флеш-носії інформації (на них виявлені фотографії затриманого з терористами „Моторолою“, „Гіві“, Захарченком; відео обстрілів української території; агітаційні матеріали „ДНР“ і „ЛНР“; фото з місць бойових дій в Дебальцеве, Донецькому аеропорту, Горлівці, Сніжному, Іловайську, документи службової документації з його підписом, методичні матеріали з проведення розвідувально-диверсійних заходів і програм та багато іншої цікавої інформації) „, – написав спікер ДПСУ.

Continue reading...