Home Ukraine Україна — українською Порошенко зустрівся з конгресменами США: "Санкції потрібно посилити"

Порошенко зустрівся з конгресменами США: "Санкції потрібно посилити"

152
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з двопартійною делегацією Конгресу США, до складу якої увійшли члени Палати представників Конгресу…
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з двопартійною делегацією Конгресу США, до складу якої увійшли члени Палати представників Конгресу Дж. Денхем, М. Бост, Б. Вестермен, Р. Девіс, М. ДеСолньєр, М. Капуано, К. Кубело, Д. ЛаМалфа, Б. Фарентхольд і Р. Адерхолт.
Про це повідомляє прес-служба Президента України.
Глава держави висловив подяку за послідовну двопартійну підтримку України з боку Конгресу США у протидії російській агресії, що триває, і зміцненні стійкості України шляхом реалізації відповідних реформ.
З делегацією Конгресу США обговорили зміцнення обороноздатності України, а також посилення торговельно-економічного співробітництва pic.twitter.com/UEd3HPjLYM
— Петро Порошенко (@poroshenko) 3 июля 2017 г.
У цьому контексті було обговорено також питання зміцнення обороноздатності України, передбачення в бюджеті США відповідного фінансування допомоги в сфері безпеки нашій державі, а також посилення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва.

Continue reading...