Home Ukraine Україна — українською П'ятьох підозрюваних у розтраті коштів Львівського бронетанкового заводу заарештовано

П'ятьох підозрюваних у розтраті коштів Львівського бронетанкового заводу заарештовано

206
0
SHARE

Розміри застави, призначені судом як альтернативи арешту підозрюваних, коливаються від 1,6 мільйонів гривень до 2 мільйонів. Останні новини від УНІАН за 15 липня.
П’ятьом підозрюваним у розтраті коштів держпідприємства «Львівський бронетанковий завод» обрано запобіжні заходи у вигляді арештів з альтернативами застав. Про це Національне антикорупційне бюро України повідомляє у Facebook.
«За результатами розгляду клопотань детективів НАБУ та прокурорів САП протягом 14-15 липня слідчим суддею Солом’янського райсуду Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб для п’ятьох осіб, які підозрюються у розтраті коштів ДП “Львівський бронетанковий завод” (далі – ЛБЗ) на загальну суму 28,5 мільйонів гривень. Розміри застави, призначені судом як альтернативи арешту підозрюваних, коливаються від 1,6 млн грн до 2 млн грн.», – сказано у повідомленні.
Зокрема, вчора, 14 липня, начальнику Центрального бронетанкового управління Збройних сил України (генерал-майору) суд призначив арешт з можливістю внесення застави у розмірі 2 млн грн; у той час як розміри застав начальнику відділу ЦБТУ ЗСУ (полковнику) та засновнику комерційної структури, задіяної у схемі, становлять по 1,6 млн грн.

Continue reading...