Home Ukraine Україна — українською Радбез ООН проведе кризове засідання у зв'язку з ситуацією в Єрусалимі

Радбез ООН проведе кризове засідання у зв'язку з ситуацією в Єрусалимі

257
0
SHARE

Члени Радбезу ООН зберуть кризове засідання через Єрусалима
Конфлікт між палестинцями і ізраїльтянами призвів до численних жертв.
Радбез ООН збере кризове засідання
Швеція, Франція і Єгипту в понеділок, 24 липня, проведуть кризове засідання Ради Безпеки ООН, присвячене ситуації навколо Храмової гори в Єрусалимі, собщаает DW .
“Члени Радбезу ООН проведуть нараду про те, як і чим можна підтримати заклик до деескалації”, – повідомив представник Швеції в ООН Карл Скау.
Читайте також: Іран повідомив про старт нового ракетного проекту
Раніше, 20 липня неподалік від Храмової гори палестинці влаштували безлади. Вони кидали в поліцейських каміння і пляшки. Крім того, мусульмани які не мають дозволу на в’їзд в Ізраїль, зібралися на молитву біля армійських загороджень. Вони теж кидали в поліцейських і солдатів камені і пляшки із запальною сумішшю.
Конфлікт між палестинцями і ізраїльтянами навколо Храмової гори різко загострився 21 липня. В результаті за добу загинули, щонайменше, шість чоловік, при цьому сотні людей були поранені.
Детальніше про перспективи врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту читайте в матеріалі Віктора Каспрука ” Чи існують нові підходи до врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту? ” у тижневику “Дзеркало тижня.

Continue reading...