Home Ukraine Україна — українською Суд призначив Полякову заставу у 300 тисяч грн

Суд призначив Полякову заставу у 300 тисяч грн

307
0
SHARE

Суд обрав запобіжний захід Полякову
Депутата також зобов’язали носити електронний браслет стеження.
Полякову обрали запобіжний захід
Солом’янський районний суд Києва обрав народному депутату України Максиму Полякову (фракція “Народний фронт”) запобіжний захід у вигляді застави на суму 304 тис. грн і поклав на нього низку зобов’язань.
Згідно з ухваленим на засіданні в п’ятницю рішенням, Максим Поляков зобов’язаний носити електронний засіб контролю, не відлучатися з Києва та Умані без дозволу слідчого, прокурора або суду, здати всі свої закордонні паспорти.
Запобіжний захід діє до 19 серпня.
Читайте також: Поляков через помічницю отримав хабар $ 7500 – ГПУ
Як повідомлялося, 11 липня депутати Верховної Ради проголосували за зняття недоторканності з народних депутатів Максима Полякова (“Народний фронт”) і раніше виключеного з фракції БПП Борислава Розенблата, але не дали дозвіл на їх затримання і арешт.
13 липня генпрокурор Юрій Луценко вручив Розенблату і Полякову повідомлення про підозру у скоєнні злочинів.
18 липня Солом’янський райсуд Києва обрав Бориславу Розенблату запобіжний захід у вигляді застави в 7 млн гривень, а сьогодні в САП підтвердили, що він носить електронний браслет стеження.
Нагадаємо, 19 червня детективи НАБУ затримали охоронця-водія члена парламентської фракції “Блоку Петра Порошенко” Борислава Розенблата при отриманні хабара.

Continue reading...