Home Ukraine Україна — українською У Гамбурзі пройшов багатотисячний мітинг протесту проти саміту G20

У Гамбурзі пройшов багатотисячний мітинг протесту проти саміту G20

250
0
SHARE

У Гамбурзі на акцію протесту в зв’язку з проведенням саміту “Великої двадцятки” вийшли тисячі демонстрантів, які вимагали активізувати заходи по…
У Гамбурзі на акцію протесту в зв’язку з проведенням саміту ” Великої двадцятки ” вийшли тисячі демонстрантів, які вимагали активізувати заходи по боротьбі з кліматичними змінами, справедливій глобалізації і більш демократичного процесу прийняття політичних рішень. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Deutsche Welle.
За даними поліції, в маніфестації взяли участь близько 8 тис. осіб, її організаторами виступили профспілки, громадські об’єднання, НВО, організації по захисту навколишнього середовища. Вони, в свою чергу, заявили про 18 тис. учасників. У той же час активісти транснаціональної політичної некомерційної організації Greenpeace в гамбурзькому порту на численних човнах влаштували акцію за відключення вугільних електростанцій і припинення виробництва електроенергії з кам’яного вугілля. В рамках акції вони розмістили величезний плакат на борту вантажного судна, яке, за даними організації, доставило в Гамбург 75 тис.

Continue reading...