Home Ukraine Україна — українською У зоні АТО поранили українського військовослужбовця

У зоні АТО поранили українського військовослужбовця

271
0
SHARE

Бойовики порушують перемир’я в Донбасі
Терористи активізувалися на всіх напрямках уздовж лінії розмежування.
Обстановка в зоні АТО ускладнилася
© Прес-центр АТО/Facebook
Вогнева активність бойовиків російсько-терористичних формувань у зоні проведення антитерористичної операції зросла. У четвер, 6 липня, 15 разів порушили режим тиші, ігноруючи так зване “хлібне перемир’я”.
З початку доби противник один раз застосував міномети. На донецькому і приморському напрямках були зафіксовані по шість збройних провокацій, а також три – на луганському. Один український військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.
Протягом дня опорні пункти ЗСУ під Гнутовим, Павлополем та Лебединським на приморському напрямку зазнавали обстрілів з гранатометів і стрілецької зброї, а по Широкиному окупанти били ще й з 82-мм мінометів.
По Авдіївці, Пісках, Опитному й Невельскому терористи вели вогонь з північного передмістя окупованого Донецька. Для обстрілів окупанти задіяли БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
Жовте й Старий Айдар на Луганщині також опинилися під вогнем бойовиків: терористи обстрілювали українські позиції з гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Читайте також: Бойовики намагаються дискредитувати ЗСУ напередодні саміту G20 – розвідка
Нагадаємо, напередодні бойовики п’ять разів обстріляли позиції Збройних сил України. Збройні провокації були зафіксовані на донецькому та приморському напрямках.

Continue reading...