Геращенко пообіцяв об'єктивне і неупереджене розслідування ДТП за участю сина Шуфрича та Димінського

332
0
SHARE

Радник глави МВС спрогнозував, що Нестор Шуфрич-молодший отримає м’якіший вирок.
Радник очільника МВС, нардеп Антон Геращенко порівняв дві резонансні ДТП за участю сина нардепа від « Опозиційного блоку » Нестора Шуфрича та президента футбольного клубу « Карпати » Петра Димінського, пообіцявши справедливі вироки.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook
« Два ДТП за участю відомих і впливових людей – Петра Димінського і сина Нестора Шуфрича. Два різних ставлення до події. Петро Димінський відлітає до Швейцарії, залишивши віддуватися за все свого 43-річного охоронця як стрілочника. Нестор Шуфрич сам заявляє про те, що його власний син був сам за кермом, не намагаючись вивести його з-під удару », – повідомив він.
Водночас Геращенко запевнив, що слідство перевірить ще раз, як і має бути, хто саме перебував за кермом, коли Bentley збив людину.
« І в одному, і в іншому випадку можу пообіцяти, що поліція об’єктивно і неупереджено проведе розслідування і передасть матеріали слідства до суду для винесення справедливого вироку. Незважаючи на партійну приналежність і політичну позицію і Димінського, і Шуфрича », – додав він.
Окрім цього радник Авакова зазначив, що в другому випадку (ДТП за участю сина Шуфрича – прим.ред.) вирок буде м’якішим не тільки тому, що потерпілий залишився живим, але і тому, що винуватець ДТП не робив спроби приховати істину, не намагався видавати за себе іншу людину.

Continue reading...