Home Ukraine Україна — українською Держдеп США прокоментував повідомлення про постачання Україною ракетних двигунів до КНДР

Держдеп США прокоментував повідомлення про постачання Україною ракетних двигунів до КНДР

217
0
SHARE

Держдеп знайомий з публікаціями, в яких стверджувалося про постачання в КНДР ракетних двигунів українського виробництва, заявила під час брифінгу офіційний представник американського зовнішньополітичного відомства Хізер Нойерт ‘Зрозуміло, ми знаємо про ці повідомлення. Ми поставимося до цього питання дуже серйозно, якщо повідомлення підтвердяться’,…
Держдеп знайомий з публікаціями, в яких стверджувалося про постачання в КНДР ракетних двигунів українського виробництва, заявила під час брифінгу офіційний представник американського зовнішньополітичного відомства Хізер Нойерт.
“Зрозуміло, ми знаємо про ці повідомлення. Ми поставимося до цього питання дуже серйозно, якщо повідомлення підтвердяться”, – заявила Нойерт журналістам.
За її словами, завдання США і всього світового співтовариства – стримати військові амбіції Північної Кореї.
“Прийнято багато резолюцій Ради безпеки ООН. Вони зобов’язують всі держави, включаючи Україну, запобігати відправкам стратегічно важливих технологій до КНДР.

Continue reading...