Home Ukraine Україна — українською Прикордонники затримали іноземне судно, яке неодноразово заходило до портів анексованого Криму

Прикордонники затримали іноземне судно, яке неодноразово заходило до портів анексованого Криму

271
0
SHARE

Іноземне судно, яке неодноразово заходило до портів окупованого Криму, прикордонники Морської охорони затримали в українських водах річки Дунай. Новини України, Кримінальні новини, Анексія Криму, Держприкордонслужба, Новини Криму, Санкції – Телеканал новин 24
Іноземне судно, яке неодноразово заходило до портів окупованого Криму, прикордонники Морської охорони затримали в українських водах річки Дунай.
Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.
Іноземне судно виявили в українських водах ріки Дунай. Прикордонна служба повідомляє, що корабель змінив назву та приналежність до держави, утім порушника вдалося викрити. Це зробили завдяки спеціальному незмінному номеру, який був на теплоході.
“За попередніми даними, судно під назвою Sava Lake (прапор Панами) і тим же IMO, який несе на борту теплохід San Porfyrios (прапор Белізу) , неодноразово протягом 2014-2015 років заходило в тимчасово закриті порти Автономної Республіки Крим”, – зазначили в Держприкордонслужбі.

Continue reading...