Home Ukraine Україна — українською Сьогодні бойовики найактивніше діяли на Луганському напрямку: один боєць ЗСУ поранений

Сьогодні бойовики найактивніше діяли на Луганському напрямку: один боєць ЗСУ поранений

275
0
SHARE

Упродовж дня у зоні АТО інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшилась.  Останні новини від УНІАН за 20 серпня.
З початку доби незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’ я: найбільша активність противника фіксувалась на Луганському напрямку.
Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.
«Упродовж дня у районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшилась. Сьогодні, на відміну від минулої доби, найбільша активність противника фіксувалась на Луганському напрямку», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на підступах до Новозванівки терористи випустили по опорних пунктах сил АТО щонайменше 24 міни калібру 120 та 82 міліметри. Крім того, під ворожим вогнем опинились українські позиції у районі Новотошківського, Новоолександрівки, Троїцького. А в результаті мінометного обстрілу укріплень ЗСУ неподалік Попасної один український боєць дістав поранення.

Continue reading...